måndag 7 mars 2016

Man ger vad man får!


Alltför många av oss gnäller konstant över fuckboys, elaka ex, pojkvänner som är otrogna eller saknar ordet romantik i sina ordförråd och som inte gör allt det där som ni drömmer om att den perfekta killen skulle göra för er. Alla bilder ni suktar över på Facebook, Instagram och andra sociala medier med sjuka mängder rosor, nallar och andra otroligt romantiska gester, visst är de fan för vackra? Och visst önskar man att man hade en kille som gjorde allt det där för en själv? Se bara hur fint det här är och vilka glädjetårar man skulle spruta ut!





Men vad fan gör vi brudar själva för att förtjäna att bli behandlade på ett sådant sätt? 

Vi fixar oss snyggt med smink och sexiga kläder. Ser ut som den där trofén vid hans sida.
Men helt ärligt tjejer, visst är det en boost för en kille att ha en sån tjej alla tjejer vill vara och alla killar dreglar efter att haffa men vad ger man för livsglädje till sin man? En snygg tjej kan man hitta vartsomhelst egentligen men en tjej med ett stort hjärta, tacksamhet och framförallt kärlek är lite svårare. Tänk tillbaka för en stund. Tänk tillbaka på när du senast gjorde något fint för din partner. Utöver födelsedagar och hjärtans dag? Var det svårt att komma på? Då har du hittat ditt problem. Att visa uppskattning och kärlek till sin partner är så mycket lättare än man egentligen tror. Och hur vi än vrider och vänder på det behöver killar lika mycket bekräftelse som vi tjejer gör.



Så kom hem från jobbet med en fin bukett rosor, erbjud en massage när du ser att han är sliten. Tänd lite ljus till middagen för att göra det lite extra mysigt. Överraska honom med småpresenter lite då och då. Se vad som händer, det kan ju aldrig skada att glädja någon annan. Allt du önskar att han gjorde, gör det själv! Det är ju faktiskt inte så svårt eller hur?


Ansvaret ligger i allas händer. 
Vill du att din kille ska göra mer för dig? Gör mer för honom!


your photo name

2 kommentarer:

  1. Sant! Fast är själv duktig på att visa kärlek på olika sätt. :) Haft en kille som var väldigt romantisk, men han hade även en annan stark sida. Nu är jag med en kille som är dålig på att visa känslor över huvud taget, men jag slipper dom där hemska sidorna jag såg hos mitt ex.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig! Utséendet är väl oftast det som folk först lägger märke till hos varandra, och dom flesta gillar nog att ha en snygg partner. Men ytan är inte allt, så utseendet kan aldrig väga upp om en partner är självupptagen, kall, tjurskallig eller saknar omtänksamhet. Personligen tycker jag att många kräver mer av andra än av sig själva. I dagens samhälle är det vanligt att vilja ha utan att själv ge något.
    Så länge man själv försöker så gott man kan att vara omtänksam i vardagen tycker jag att man kan förvänta sig detsamma tillbaka. Tyvärr händer det väl också att vissa människor blir "bortskämda" och tar omtänksamheten för given utan att ge tillbaka. Får väl hoppas att det inte är så vanligt. Mvh Anna

    SvaraRadera