onsdag 13 april 2016

8 Spännande sex-ställen!

1. Golfbanan: Om du och älsklingen är ute och golfar, passa på att ta lite time out för en "hole in one" om ni vågar så ta det direkt på banan annars finns det ofta små stormskydd eller varför inte i en skogsdunge om det finns?

2. Framför frysen: Har ni en frys hemma som inte är en liten box högst upp i kylskåpet? Passa då på att ta en nervpirrande stund framför den öppna frysdörren. Mannen sätter sig ner med ryggen mot frysen och kvinnan gränslar mannen och så är det bara njuta. Räkna med lite gåshud men det är nog inte så svårt att få bort med den passionerade hettan ni tillför. (Har ni sex länge kan det finnas en viss risk för behov av avfrostning av frysen efteråt! ) 


3. I Robåten: Ta en liten tur i en eka eller liknande och ro er till en plats där det är folktomt. Lättast här är att ligga missionären men om man vill kan man grensla över mannen i mitten av båten. Se gärna till att kvinnan har kjol på sig så går det lite smidigare, och snabbare ifall nån nyfiken skulle passera och undra vad alla vågor kommer ifrån när det är vindstilla! 


4. Motorhuven: En klassiker. Ta er till en romantisk folktom plats och kör igång på motorhuven. För extra komfort ha gärna en och annan filt med.


5. En åker eller äng: Här ligger ni helt dolda i den höga växtligheten under den bara himlen. Riktigt "farmer-sex". Ett bra förspel här kan vara att ta ett strå och låta det glida längs era kroppar och könsorgan för en kittlande skön känsla. 

6. I en sovvagn på tåget: Här är det nog bäst att du betalar en hel sovkupé, men ibland är det värt att slänga en extra peng för fartfyllt spännande sex!

7. På hajken: Är du och din partner ute på en vandring i den vilda naturen och fötterna börjar kännas varma och onda? Avvik från stigen eller vandringsleden och hitta ett bra ställe där ni kan slita av er kläder och skor och njuta en stund innan ni glada och tillfredställda vandrar vidare mot er destination.

8. Träningsbänken: Om din kille har en träningsbänk hemma så är den ett perfekt ställe för lekfullt sex i kombination med lite benträning. Killen lägger sig på bänken och tjejen sätter sig gränsle över honom och rör sig upp och ner med hjälp av benen.  Tänk på att tjejen också kan sitta med ryggen vänd mot killen för en annorlunda vinkel!

I övrigt så är alla andra sexställen också toppen, men alltid kul att prova något nytt!
your photo name

2 kommentarer: