lördag 6 februari 2016

Är det farligt att svälja sperman? Och varför smakar den ibland konstigt?

Många undrar ifall det skulle vara skadligt för hälsan på något sätt att svälja sperma efter t.ex. en avsugning. De flesta väljer att spotta ut den fast den gör mer nytta svald än spilld.
Svaret är alltså nej, sperma är inte farligt på något sätt och vis. Tvärtom!

Sperma är rik på zink, proteiner, magnesium, calcium, vitaminer såsom B12, C-vitaminer och mycket mer! Som ni nog vet är dessa ämnen som gärna tas upp av kroppen då det faktiskt är nyttigt. Ungefär att jämföra med att man ofta tar en protein-shake efter gympasset. En klunk sperma om dagen gör alltså gott för magen. Vad man också lyckats forska fram är att sperma innehåller minst tre olika anti-depressiva och humörhöjande kemikalier som även hjälper mot dålig sömn.

Utöver att det är bra att få i sig är det även en utmärkt hudvårdsprodukt som hjälper till att släta ut huden och motverka rynkor. Många kändisar använder sig idag utav sperma-baserade hudvårdsprodukter främst för ansiktet. Och det funkar. Dock är dessa hudvårdsprodukter gjorda på konstgjord framställd sperma så tänk er vad en färsk sats direkt i ansiktet kan uträtta för underverk!

Att sperman ibland smakar konstigt har ofta med att göra med kosthållningen. Om mannen ofta äter stark eller kryddig mat kan smaken försämras jämfört med om han exempelvis äter mycket citrusfrukter vilket gör den sötare. Det påstås också att veganer och vegetarianer allmänt har en mer välsmakande sperma då deras kosthållning i regel är mer hälsosam.

Dåliga matvanor såsom skräpmat men även rökning och alkohol försämrar både smak och kvalitet på sperman och är alltså ytterligare anledningar till att leva hälsosamt.


Utöver dessa fantastiska egenskaper hos sperma är ju det även en livskälla. Utan spermien -Inget liv på vår jord. Om detta är en mirakelvätska eller inte är oenigt men dess unika egenskaper borde tas väl vara på!




your photo name

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar